26.8 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăACTUALITATEUn star pop din Rusia a murit în condiții suspecte, la scurt...

Un star pop din Rusia a murit în condiții suspecte, la scurt timp după ce l-a criticat public pe Vladimir Putin

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Dima Nova, star pop din Rusia, a murit în condiții suspecte, fiind unul dintre contestatarii președintelui rus Vladimir Putin.

Muzicianul Dima Nova (foto, stânga) și formația sa, Cream Soda, aveau o melodie numită „Aqua Disco” și era un mare imn anti-Vladimir Putin. Însă, artistul a murit la doar 35 de ani, după un accident ciudat.

Potrivit publicației Newsweek, cântecul trupei Cream Soda se referea la presupusa vilă de 1,3 miliarde de dolari a președintelui rus, aflată în apropiere de Moscova și în care ar trăi cu iubita sa fosta gimnastă Alina Kabaeva, cu care ar avea și doi copii.

Luxoasa proprietate are o zonă de lounge descrisă ca fiind o „discotecă acvatică”, așa că trupa a profitat de acest lucru și a făcut un cântec despre asta.

Versurile includ: „Mă inviți la film și la câteva pahare. Mă inviți să respir fumul de shisha, să mă răcoresc pe pături, să privesc apusul de soare din budoarul tău de marmură.Tu nu înțelegi că este foarte old school”.

Cu toate acestea, după lansare, melodia cântată la voce de Dima Nova a fost folosită ca un slogan de mobilizare împotriva liderului rus cu orice ocazie. Ori de câte ori oamenii doreau să protesteze împotriva lui Putin, cântecul era difuzat.

Ultimele stiri