Acasă ACTUALITATE Un star pop din Rusia a murit în condiții suspecte, la scurt...

Un star pop din Rusia a murit în condiții suspecte, la scurt timp după ce l-a criticat public pe Vladimir Putin

Dima Nova, star pop din Rusia, a murit în condiții suspecte, fiind unul dintre contestatarii președintelui rus Vladimir Putin.

Muzicianul Dima Nova (foto, stânga) și formația sa, Cream Soda, aveau o melodie numită „Aqua Disco” și era un mare imn anti-Vladimir Putin. Însă, artistul a murit la doar 35 de ani, după un accident ciudat.

Potrivit publicației Newsweek, cântecul trupei Cream Soda se referea la presupusa vilă de 1,3 miliarde de dolari a președintelui rus, aflată în apropiere de Moscova și în care ar trăi cu iubita sa fosta gimnastă Alina Kabaeva, cu care ar avea și doi copii.

Luxoasa proprietate are o zonă de lounge descrisă ca fiind o „discotecă acvatică”, așa că trupa a profitat de acest lucru și a făcut un cântec despre asta.

Versurile includ: „Mă inviți la film și la câteva pahare. Mă inviți să respir fumul de shisha, să mă răcoresc pe pături, să privesc apusul de soare din budoarul tău de marmură.Tu nu înțelegi că este foarte old school”.

Cu toate acestea, după lansare, melodia cântată la voce de Dima Nova a fost folosită ca un slogan de mobilizare împotriva liderului rus cu orice ocazie. Ori de câte ori oamenii doreau să protesteze împotriva lui Putin, cântecul era difuzat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentÎn 2022, BAT a reciclat 22,6% din volumul de apă utilizat la nivel global
Articolul următorJandarmeria Romana: Trei jandarmi din Ilfov s-au impuscat intre ei, doi au ajuns la Urgente