Acasă Auto Unele modele Ford iau foc in mers: 100.000 de masini rechemate in...

Unele modele Ford iau foc in mers: 100.000 de masini rechemate in service!

Ford Motor a anunţat vineri o nouă campanie de rechemare în Statele Unite, pentru 100.000 de vehicule, din cauza riscului de incendiu, urmând să extindă o rechemare anterioară, după o serie de incendii raportate de clienţi, transmite Reuters.

Noua rechemare se referă la modele ale anilor 2020-2022 Ford Escape, Maverick şi Lincoln Corsair, cu motoare hibride plug-in de 2,5 litri, scrie news.ro.

Potrivit Ford, în eventualitatea unei defecţiuni a motorului, ar putea avea loc scurgeri semnificative de ulei de motor şi vapori de combustibil, care s-ar putea acumula în apropierea surselor de aprindere, existând riscul unor incendii.

Separat, Ford extinde cu 27.000 de vehicule o rechemare pentru SUV-urile Ford Expedition şi Lincoln Navigator din 2021, din cauza riscului de incendiu sub capotă, după alte cinci incendii noi raportate după o rechemare de 39.000 de vehicule anunţată în mai, declanşată în urma a 16 incendii.

Al doilea mare producător auto din SUA recomandă încă clienţilor să parcheze vehiculele respective în aer liber şi departe de structuri, până sunt efectuate reparaţiile.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSpecialistii spun ca Romania NU este in seceta: În 2003, 2007 sau 2012 a fost mult mai rau!
Articolul următorBataie de joc pe litoralul romanesc: 200 de lei taxa sa pui cearsaful pe plaja! ”La noi vin medici şi avocaţi…”