Acasă ACTUALITATE Ungaria e singurul stat din UE care are incredere in Putin si...

Ungaria e singurul stat din UE care are incredere in Putin si cumpara vaccinul rusesc

524

Ungaria va începe să primească „mici provizii” de vaccin rusesc pentru noul coronavirus pentru testare clinică în decembrie, în baza unui acord încheiat joi între ministrul ungar de externe şi ministrul rus al sănătăţii, relatează agenţia ungară de ştiri MTI, potrivit Agerpres.

Peter Szijjarto, şeful diplomaţiei ungare, susţine că i-a telefonat lui Mihail Muraşko, a cărui ţară „face paşi uriaşi spre dezvoltarea şi producerea unui vaccin”.

Odată ce testele clinice sunt încheiate, Ungaria şi Rusia vor coopera în obţinerea unei licenţe pentru vaccinul rus, a declarat Szijjarto, precizând că responsabilii de la vârful sistemelor de sănătate din cele două ţări vor discuta chestiunea vineri.

Szijjarto, care este în carantină la domiciliu după ce a fost testat pozitiv la coronavirus, susţine că a avut simptome uşoare de COVID-19.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFost ministru în guvernul PSD: ”Acest virus a fost creat în laborator, nu există niciun fel de dubiu. Brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”
Articolul următorIonel Dancă: ”Cei mai importanți lideri politici ai României din acest moment, Klaus Iohannis și Ludovic Orban, au arătat adevărata lor dimensiune de oameni de stat”