Acasă ACTUALITATE ”Unii ies din politica foarte urat”. Ministrul muncii l-a pus la punct...

”Unii ies din politica foarte urat”. Ministrul muncii l-a pus la punct elegant pe Tăriceanu

701

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, are o replica scurta pentru Calin Popescu Tariceanu, dupa ce a fost acuzata ca are comportament comunist.

„La 80 de ani sa vorbesti despre mumii comuniste referindu-te la o persoana care avea 14 ani la revolutie este, totusi, cam deplasat. Unii ies din politica foarte urat”, a scris Alexandru pe Facebook.

Tariceanu a atacat-o, duminica, pe Violeta Alexandru la Romania TV, postul de propaganda al PSD.

„Am ascultat foarte atent declaratia doamnei ministru. Eu nu stiu… cred ca a stat undeva la criogenare din perioada ceausista si au decongelat-o astazi. Vorbea cu expresiile folosite inainte de 1990. O sa facem totul, dupa aia ne-a spus ca e o ceata de fapt, in care nu se vede nimic, si ca asteptam sa se intample. O sa avem venituri la buget nu o sa avem… Nu a spus ca majoreaza pensiile. A facut o intreaga gargara din care nu se intelege nimic. Dom’le, nu putem sa facem 40%, dar o sa facem 20%, o sa facem ceva. Nimic! Asteptam sa vedem cum evolueaza economia, incasarile la buget… Nu spune nimic.

Ca ministru al muncii nu ai numai responsabilitatea sa platesti pensiile. Trebuie sa te preocupi de locurile de munca, sa vezi cum reporneste economia”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos