Acasă ACTUALITATE Uniunea Europeana a decis: Romania se UMPLE de imigranti! Luam si din...

Uniunea Europeana a decis: Romania se UMPLE de imigranti! Luam si din Italia, din Ungaria, din Grecia…

România va primi, în primă fază, 6.351 de refugiați. Potrivit propunerii Comisiei Europene, acceptată de Parlamentul European, România ar trebui obligată să preia 3,87% din refugiații propuși pentru relocare.Adică: 604 din Italia, unde sunt 15.600 refugiați; 1951 din cei 50.400 de azilanți aflați în Grecia și 2091 din cei 54.000 care sunt deja în Ungaria. Astea sunt cotele din cei 120.000 de refugiați propuși de Comisie spre relocare. Alte cote ne revin, în același procent, din primii 40.000 împărțiți acum o săptămână.

Principalii oponenţi – Cehia, Ungaria şi Slovacia – au fost depăşiţi în sistemul cu majoritate calificată după ce Polonia a renunţat la obiecţii, relatează EUObserver. Ministrul de Interne al Cehiei a criticat atitudinea Poloniei.

În analizarea propunerilor făcute de Comisia Europeană sau de Înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe şi Politici de Securitate, Consiliul UE ia decizii pe baza „dublei majorităţi calificate” – 55% din statele membre UE (16 din 28), reprezentând cel puţin 65% din populaţia totală a UE. Astfel, minoritatea care poate bloca decizia trebuie să fie de cel puţin patreu state reprezentând peste 35% din populaţia UE.


Citeste si:

VIDEO INCREDIBIL! Imigrantii musulmani PREFERA SA MOARA DE FOAME decat sa manace alimente aduse de CRUCEA ROSIE!

VICTIMA a imigrantilor! Roman ucis cu BESTIALITATE de imigranti, dupa ce I-AU VIOLAT prietena!


Săptămâna trecută, Consiliul UE pentru Justiţie şi Afaceri Interne nu a reuşit să ajungă la o decizie privind distribuirea imigranţilor conform cotelor propuse de Comisia Europeană. Parlamentul European a aprobat joi propunerea Comisiei Europene privind repartizarea a 120.000 de imigranţi din Italia, Grecia şi Ungaria între statele membre UE.

O reuniune extraordinară a Consiliului UE este programată marţea viitoare, urmată de un summit special al Consiliului European, miercuri.

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO INCREDIBIL! Imigrantii musulmani PREFERA SA MOARA DE FOAME decat sa manace alimente aduse de CRUCEA ROSIE!
Articolul următorScrisoarea Maicii Gavrilia către tinerele de astazi: Când un tânăr te va iubi cu adevărat, îţi va iubi sufletul, nu CARNEA!