Acasă ACTUALITATE Unul dintre cei mai BOGATI oameni de pe Planeta: PREGATITI-VA! Urmează CEA...

Unul dintre cei mai BOGATI oameni de pe Planeta: PREGATITI-VA! Urmează CEA MAI MARE CRIZA din istorie!

28

Miliardarul chinez Wang Jianlin, al cărui vast imperiu imobiliar şi de entertainment i-au adus anul trecut, potrivit relatărilor, venituri de 44 miliarde de dolari, a apărut miercuri la CNN pentru a avertiza cu privire la supraîncălzirea sectorului imobiliar din China, scrie MarketWatch.

 „Este cea mai mare bulă din istorie … Eu nu văd o soluţie bună pentru această problemă. Guvernul a venit cu tot felul de măsuri – limitarea achiziţiilor sau a creditului – dar niciuna nu a avut rezultate”, a spus Wang, conform capital.ro.

Jianlin a subliniat faptul că preţurile imobiliare sunt în creştere în marile oraşe, cum ar fi Shanghai şi Beijing, în timp ce se în restul ţării scad, oraşele mai mici fiind pline de proprietăţi vacante.

„Problema este că economia nu atins fundul sacului”, a declarat miliardarul chinez pentru CNN. „Dacă vom elimina efectul de levier – leverage – prea repede, economia ar putea suferi în continuare. Aşa că va trebui să aşteptăm până când economia începe să urce – atunci vom reduce treptat efectul de levier şi datoriile”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos