Acasă Monden Unul dintre cei mai celebri jurnalisti din Romania O DESFIINTEAZA pe Carmen...

Unul dintre cei mai celebri jurnalisti din Romania O DESFIINTEAZA pe Carmen Iohannis!

36

Inca de la aparitia ei pe scena publica, Ion Cristoiu a fost cel mai mare critic al lui Carmen Iohannis, scrie stiripesurse.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost în ultimele luni unul dintre criticii consecvenţi ai soţiei preşedintelui, Carmen Iohannis. Deranjat de modul în care prezenţa publică a „primei doamne” era reflectată de presă, cu accent pe aspectul fizic al acesteia, Cristoiu a scris de mai multe ori despre un „cult al personalităţii”.


Citeste si:

Carmen Iohannis a lasat Sibiul cu GURA CASCATA! Vezi cum s-a imbracat la teatru!

I-a făcut pe TOTI sa inghita in sec! Carmen Iohannis a avut o tinuta DE SENZATIE la receptia portughezilor!


Într-un dialog cu Dan Andronic, la B1 TV, în emisiunea „Lumini şi umbre”, Ion Cristoiu a vorbit din nou despre soţia lui Klaus Iohannis. Întrebat de partenerul de dialog de ce o critică pe prima doamnă şi nu doar pe jurnaliştii care scriu despre aceasta, Cristoiu e explicat:

„Se scrie despre doamna Carmen Iohannis aşa cum vrea ea. Trebuia să se afle despre doamna Carmen Iohannis că vrea să-l traducă pe Shakespeare, că e profesoară de limba engleză. Asta mă supără: cultivarea fizicului unei persoane, care e prima doamnă, în detrimentul cultivării intelectuale.”

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos