Acasă Comentariul zilei ”Urare” neobisnuita pentru ministrul justitiei: Sa dea fata in fata macar cu...

”Urare” neobisnuita pentru ministrul justitiei: Sa dea fata in fata macar cu unul dintre cei 26 de condamnati pentru omor, omor calificat si omor deosebit de grav, care au fost eliberati!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa ministrului Justiției Tudorel Toader, care a urmarit sa inoculeze ideea ca multi dintre cei condamnati au ajuns de fapt la inchisoare in urma abuzurilor unui sistem opresiv.

Cristian Tudor Popescu i-a urat ministrului Justitiei sa aiba de a face, fata in fata, „macar cu unul dintre cei 26 de condamnati pentru omor, omor calificat si omor deosebit de grav, care au fost eliberati”, informează aktual24.ro

”Ce as vrea eu sa se intample: ca domnul ministru Tudorel Toader sa aiba de-a face, fata catre fata, nu cu un violator din cei 47 eliberati, ca nu stiu ce ar putea viola la domnul Toader, dar macar cu unul dintre cei 26 de condamnati pentru omor, omor calificat si omor deosebit de grav, care au fost eliberati. Daca se poate, as vrea sa se intalneasca domnul Tudorel cu unul dintre acestia. Daca nu se poate, macar cu un talhar de inalta calificare”, a declarat CTP.

Jurnalistul sustine ca prin eliberarile din inchisoare se doreste inocularea ideii ca nu toti cei condamnati sunt atat de rai si ca multi au fost presati de un sistem opresiv.

”Nu, pentru ca bolnavii nu intereseaza politic. Ideea de gratiere, de amnistie… Stiti ce este de fapt in spatele acestei eliberari? Este ideea care se doreste a fi transmisa in subconstientul si in constientul colectiv, ca multi dintre cei condamnati sunt condamnati pe nedrept. Sunt niste nevinovati pe care acesta justitie odioasa, in combinatie cu SRI, in asa-numitul ”Binom”, dar nu al lui Newton, face ceva echivalent cu politia politica a lui Nicolae Ceausescu. Asta este ideea.

Vasazica, toate personajele astea de prim-plan, care au dosare penale, de la Dragnea pana la Udrea, de la Ponta pana la Cocos, toti de fapt sunt niste haituiti, niste nevinovati. Niste disidenti, condamnati politic. Si intr-un fel sunt frati cu talharii, violatorii si ucigasii care au fost eliberati acum. Toti, condamnati pe nedrept de ”Binom”. Asta este de fapt ideea manipulatorie din spatele a ceea ce vedem de 10 luni, cu obstinatie, cu o tenacitate incredibila. Eu nu am vazut niciun Guvern, in 27 de ani, urmarind cu asemenea determinare telul asta legat de justitie, de nimic altceva”, a mai spus CTP.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFOTO-Refugiat sirian batut la Cluj-Napoca, in timpul serviciului, de mai multi ”romani mandri”!
Articolul următorAre noroc: Desi eliminata de la Turneul Campioanelor, Simona Halep va incheiat anul 2017 pe locul 1 in lume!