Acasă Brasov Urs omorat dupa ce a sarit de la etajul unei parcari din...

Urs omorat dupa ce a sarit de la etajul unei parcari din Brasov

Un urs care săptămâna trecută şi-a făcut apariţia în mai multe zone din municipiul Braşov, inclusiv în parcarea unui mall din oraş, a fost prins, luni dimineaţă. Animalul a fost eutanasiat, după ce s-a rănit grav în urma căzăturii de la primul etaj al parcării mall-ului.

Un urs care în cursul săptămânii trecute şi-a făcut apariţia în cartierul Răcădău şi pe Calea Bucureşti din municipiul Braşov a fost prins de către autorităţi, luni dimineaţă.

Conform datelor furnizate de oficialii Primăriei Braşov, luni dimineaţă, în jurul orei 4:30, animalul a intrat în parcarea unui mall, a urcat la primul etaj al parcării şi de acolo ieşit pe un balcon, iar în încercarea de a scăpa a căzut de la înălţime.

Animalul a reuşit să plece, fiind prins de către echipa de intervenţie pe strada Română din municipiu.

„Având in vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui. De la intrarea în parcarea mall-lui şi până la prinderea lui a fost monitorizat de echipa de intervenţie şi nu a reprezentat nici un risc pentru braşoveni”, precizează oficialii administraţiei locale.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRaluca Turcan: Dreptatea este de partea cadrelor didactice și nu s-ar fi ajuns aici dacă salarizarea profesorilor nu era scoasă din Legile Educației
Articolul următorMesajul premierului Ciucă pentru dascăli, de Ziua Educației: ”Trecem acum printr-un moment de răscruce pentru învăţământul din România”