Acasă Buzau USR a batut palma cu PSD la Buzau!

USR a batut palma cu PSD la Buzau!

233

Deputatul Emanuel Ungureanu (USR-Plus) și primarul Buzăului, Constantin Toma (PSD), s-au pus de acord pentru a construi un spital municipal în Buzău, a anunțat deputatul pe pagina sa de socializare.

„Construim Spital Municipal de la zero în Buzău!

Dragi buzoieni, așa cum am promis, îmi dedic acest mandat de deputat al Alianței USR-PLUS Buzău pentru un obiectiv major pentru comunitate, construirea unui spital municipal de la zero.

Astăzi, am avut o discuție lungă și constructivă cu primarul Toma pentru a găsi un teren potrivit pentru construirea unui spital modern, pe fonduri europene.

Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu ministrul fondurilor europene, domnul Cristian Ghinea pentru a găsi soluții concrete pentru finanțarea acestui obiectiv vital pentru Buzău!

Construim spitale de la zero. Deputatul Emanuel Ungureanu a avut, astăzi, o discuție cu primarul Buzăului despre găsirea unui teren potrivit pentru construcția unui spital municipal cu ajutorul fondurilor europene. Zilele următoare Emanuel va avea o întâlnire cu ministrul Cristian Ghinea pentru a găsi soluții concrete pentru finanțarea proiectului.

Avem încredere că pentru îndeplinirea acestui obiectiv major, vom primi sprijinul și celorlalți parlamentari din județul Buzău. Trebuie să privim obiectivul lui Emanuel ca pe un proiect comunitar, în beneficiul cetățenilor. Facem ce am promis.” a postat Emanuel Ungureanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUite cine cere salarii mai mari! Cine sunt baronii sindicali din Sanatate si ce averi au?
Articolul următorJustitia i-a dat dreptate lui Funeriu, care a numit sindicatele „structuri cvasi-mafiote“