Acasă Comentariul zilei ”V-ati batut joc de Romania! La PUSCARIE!” Un cunoscut jurnalist cere arestarea...

”V-ati batut joc de Romania! La PUSCARIE!” Un cunoscut jurnalist cere arestarea TUTUROR ministrilor transporturilor de dupa Revolutie!

Rareș Bogdan are o propunere incendiară. „Vreau sa propun ARESTAREA tuturor ministrilor care au fost la conducerea Ministerului Transporturilor din 1990 pana astazi!”, spune realizatorul Realitatea TV. 

„V-ati batut joc de Romania! LA PUSCARIE!!!!!!!!!!!!!!!!!Voi face o PROPUNERE soc! Vreau sa propun ARESTAREA tuturor ministrilor care au fost la conducerea Ministerului Transporturilor din 1990 pana astazi! De ce? Pentru SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE! Pe prostul asta de acum nu trebuie sa il aresteze nimeni decat pentru refuz de comunicare datorita fricii de PRESA! Romania nu poate miza pe Turism din cauza INFRASTRUCTURII MAI MULT DECAT PRECARE!Rareș Bogdan

Am plecat din Poiana la ora 15.00 si inca nu am ajuns la iesirea din Predeal spre Bucuresti. Oricum am inteles ca exact la fel este pana la Comarnic. Vineri dupa amiaza 4 ore de la Bucuresti la Bran iar acum minim 5 ore pana voi ajunge la Redactie la RealitateaTv. Sper totusi ca pana la ora 21.00 sa ajung…… Oricum sa ma urmariti asta seara la intrarea in emisiune, o sa va placa mult.

P.S. Pentru ca cei ce au condus Ministerul Transporturilor sa nu fie singuri cred ca ar trebui insotiti in PUSCARIE si de Sefii CNADNR! Cum si-au batut joc de Tara asta toti, incredibil. Degeaba au investit o serie de oameni in Turism daca investitiile lor sunt pur si simplu boicotate de Stat prin abandonarea Marilor Proiecte de Infrastructura!”, spune Rareș Bogdan pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentOrasul subteran din Romania din care putina lume a auzit! E o poarta catre alt univers!
Articolul următorTu unde-ti tii BANII? Doua MARI BANCI din Romania au activitatea BLOCATA!