Acasă Sanatate Valeriu Gheorghita anunta ca Romania a ajuns la un grad real de...

Valeriu Gheorghita anunta ca Romania a ajuns la un grad real de imunizare de aproape 40%

162

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, arată faptul că România are o imunitate de turmă mult mai ridicată decât numărul vaccinaților, asta pentru că există deja cel puțin 2 milioane de oameni care au trecut prin infecție. Astfel, cei care au avut boala și cei vaccinați ar conduce la o rată de imunizare de 35-40%.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„Vorbim de peste un milion de cazuri de infecție SARS-CoV-2 raportate la nivel național. Probabil că în mod real sunt de cel puțin 2 până la 5 ori mai multe. Deci, dacă am lua de două ori mai multe cazuri, ar însemna cel puțin 2 milioane de persoane care au trecut prin infecție și care au un grad de imunitate, la care adăugăm deja 4 milioane de persoane vaccinate. (…) În situația aceasta, deja vedem că vorbim de circa 6 milioane de persoane, mai mult sau mai puțin, care au un anumit grad de imunitate, or din acest punct de vedere, ajungem la circa 35-40% rată de imunitate”, a arătat Valeriu Gheorghiță, informează Digi24.

Articolul precedentFratele lui Ionut Dolanescu, retinut de Politie intr-un dosar de inselaciune si fals!
Articolul următorDNA a facut publice tehnicile mafiote ale PSD: Cum a lasat Dragnea 40.000 de dolari pe bancheta a unei masini