Acasă Stirea zilei Vampirii din seria „Twilight” au peste un milion de prieteni pe Twitter

Vampirii din seria „Twilight” au peste un milion de prieteni pe Twitter

23

Revista New Musical Express a anuntat ca „Twilight” este prima franciza cinematografica din lume care a depasit un milion de admiratori pe Twitter. Contul francizei „Twilight”, (@Twilight, a atins acest prag duminică.

Pentru a sărbători această reuşită, reprezentanţii companiei Summit Entertainment, care produce filmele din această serie, au postat un mesaj pe YouTube în care au ţinut să le mulţumească fanilor. Contul @Twilight pe Twitter a fost lansat in septembrie 2009, iar Summit Entertainment posteaza cu regularitate pe această platformă de microblogging anunţuri în format „breaking news” şi distribuie în regim de exclusivitate pasaje din filmele din seria „Amurg”.

Potrivit unui comunicat de presa emis de Summit Entertainment, contul @Twilight are „cu 50% mai mulţi admiratori pe Twitter decât filmul clasat pe locul al doilea”. În prezent, contul francizei „Harry Potter” are aproximativ 669.000 de admiratori, filmul „Jocurile Foamei/ The Hunger Games” are circa 611.000 de admiratori, iar lungmetrajul „Răzbunătorii/ The Avengers” are în jur de 151.000 de admiratori. Trilogia „Batman” regizată de Christopher Nolan nu are un cont oficial pe Twitter.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes „Twilight” – „Amurg”, de Catherine Hardwicke, „Saga Amurg: Lună Nouă”, în regia lui Chris Weitz, „Saga Amurg: Eclipsa”, de David Slade, şi „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I”, de Bill Condon – au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”, va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie 2012.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos