Acasă ACTUALITATE Vasile Blaga CHEMAT la DNA! Trebuie sa dea explicatii de ce seful...

Vasile Blaga CHEMAT la DNA! Trebuie sa dea explicatii de ce seful politiei Bihor se plimba cu masina lui!

9

Copresedintele PNL Vasile Blaga a sosit luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza Digi24. Acesta a declarat la sosire ca a fost citat ca martor intr-o dosar inregistrat in cursul acestui an pe rolul parchetului anticoruptie.

Astazi au avut loc perchezitii si la IPJ Bihor.Chestorul Liviu Popa, seful Inspectoratului, printre cei vizati

„Am fost chemat in calitate de martor in dosarul 175/2016”, le-a declarat Vasile Blaga jurnalistilor, precizand ca nu are „habar” despre ce e vorba, informeaza Agerpres.

Vasile Blaga a declarat la plecarea de la sediul DNA ca dosarul vizeaza un accident rutier usor produs in data de 5 septembrie 2016. Amintim ca la acea data masina lui Vasile Blaga, un BMW din 2001, a fost implicata intr-o tamponare, la volan aflandu-se chestorul Liviu Popa, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor.

Vasile Blaga a stat la DNA circa 30 de minute.

Blaga a precizat, in legatura cu accidentul, ca el este cela care i-a solicitat chestorului sa scoata masina din cand in cand pentru ca este vorba despre un autovehicul vechi si nu e bine sa nu stea nepornita o perioada indelungata de timp.

Copresedintele PNL a adaugat ca accidentul a fost unul usor, rezultand intr-un far spart si bara de protectie indoita. Dea semenea, Blaga a mai adaugat ca seful IPJ Bihor se afla in timpul sau liber.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos