12.8 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăEconomieVeste buna pentru toti romanii cu datorii: Klaus Iohannis a promulgat Legea...

Veste buna pentru toti romanii cu datorii: Klaus Iohannis a promulgat Legea darii in plata!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca a promulgat Legea Darii in Plata. Seful statului a precizat ca a apreciat faptul ca parlamentarii au tinut cont de observatiile pe cale le-a trimis odata in Parlament cand a retrimis legea spre reexaminare, astfel incat „legea in forma actuala este in regula„.

Declaratia facuta de Klaus Iohannis (sursa: Presedintie):

”Buna ziua! Astazi am cateva lucruri importante de comunicat.  Primul se refera la Legea darii in plata sau cum se numeste cu titlul complet Legea privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite. Aceasta lege a ajuns initial la mine si am retrimis-o in Parlament cu cateva observatii.

La momentul respectiv, dupa parerea mea, legea nu a fost foarte bine elaborata. Parlamentul a luat in considerare aceste observatii pe care le-am trimis, a modificat legea corespunzator si mi-a retrimis legea  in forma noua.

Am apreciat faptul ca Parlamentul a tinut cont de observatiile mele si consider ca legea in forma in care a ajuns acum la promulgare este in regula. In consecinta am promulgat aceasta lege si astazi va fi publicata in Monitorul Oficial”, a spus Iohannis.

Ultimele stiri