Acasă Stirea zilei Veste EXCELENTA pentru toti romanii care vor sa mearga in Canada!

Veste EXCELENTA pentru toti romanii care vor sa mearga in Canada!

Aşteptarea autorităţilor de la Bucureşti pentru introducerea, într-un orizont de timp cât mai scurt, a cetăţenilor români în viitorul sistem canadian de intrare fără viză pe teritoriul Canadei a fost exprimată, miercuri, la Ottawa, de secretarul de stat pentru afaceri strategice Daniel Ioniţă, informează Ministerul de Externe de la București.

Secretarul de stat Ioniță a avut o rundă de consultări bilaterale la Ministerul canadian al Afacerilor Globale şi la Ministerul canadian al Apărării Naţionale.

„Secretarul de stat pentru afaceri strategice a ridicat problematica vizelor canadiene pentru cetăţenii români, evidenţiind importanţa eliminării acestui impediment cât mai curând posibil, astfel încât toţi cetăţenii români să valorifice, similar celorlalţi cetăţeni europeni, oportunităţile pe care le va genera – în plan bilateral şi al schimburilor comerciale UE-Canada – viitoarea semnare a Acordului Economic şi Comercial Cuprinzător. Oficialul român a exprimat aşteptarea autorităţilor de la Bucureşti pentru introducerea, într-un orizont de timp cât mai scurt, a cetăţenilor români în viitorul sistem canadian de intrare fără viză pe teritoriul Canadei (eTA), de natură să conducă la realizarea deplină, în orizontul de timp apropiat, a obiectivului comun împărtăşit de România, Canada şi Uniunea Europeană de ridicare completă a regimului vizelor canadiene pentru cetăţenii români”, a informat MAE, printr-un comunicat remis AGERPRES.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentJohhny Depp CONCERTEAZA in Romania! Biletele s-au pus in vanzare!
Articolul următor”Tiruri întregi cu marfă expirată din alte ţări sunt aduse în România!” Declaratii UIMITOARE ale producatorilor de alimente!