Acasă Politica ATENTIE! Candidatii la prezidentiale, curati ca lacrima! Nu au avut legaturi cu...

ATENTIE! Candidatii la prezidentiale, curati ca lacrima! Nu au avut legaturi cu fosta Securitate!

27

Veste uimitoare venita din partea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Acestia au finalizat verificarile candidatilor la alegerile prezidentiale si nu au rezultat date care sa probeze colaborarea vreunuia dintre acestia cu fosta Securitate.

cnsas

 „Precizam ca nu au rezultat date sau informatii care sa probeze calitatea de colaborator al fostei Securitati/ lucrator al acesteia, in sensul legii, pentru niciunul dintre acestia”, a aratat CNSAS.

CNSAS a verificat candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie in baza prevederilor OUG 24/2008, aprobata cu modificari si completari prin Legea 293/2008.

Potrivit legii, persoanele care candideaza pentru functia de presedinte al Romaniei fac o declaratie pe propria raspundere in care arata ca au avut sau nu calitatea de lucrator al Securitatii sau de colaborator al acesteia. Declaratiile pe propria raspundere sunt depuse la Biroul Electoral Central, care, in 24 de ore de la inregistrare, le inainteaza CNSAS.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVeste trista pentru bucuresteni! Mai au de asteptat pana la terminarea pasajului de la Piata Presei Libere!
Articolul următorSimona Halep, in finala WTA! Romanca va juca contra Serenei Williams