Acasă Economie Vestea de la IKEA care va bucura milioane de romani: TREI noi...

Vestea de la IKEA care va bucura milioane de romani: TREI noi magazine!

Ikea își continuă expansiunea, atrași de dorința românilor de a le cumpăra produsele. Compania suedeză a anunțat că va deschide al doilea magazin la București dar presa locală vorbește de două orașe „norocoase”: Cluj și Timișoara.

Autoritățile județene din Cluj spun că un gigant al mobilei caută un teren pentru a-și deschide un magazin.

„Acest investitor lucrează pentru un colos mondial al mobilei, care caută şi el teren în apropierea Clujului pentru a deschide într-o primă fază un magazin, iar ulterior este posibil să facă şi producţie, a declarat recent Alin Tişe”, la postul de radio Realitatea FM Cluj și preluat de ziuadecj.realitatea.net.

13815113_277153969318814_297076825_n

Întrebat dacă este vorba despre IKEA, Alin Tişe a răspuns:

„Eu nu pot să spun asta, pot să spun că în această perioadă căutăm cu disperare un teren pe care să-l putem oferi. Nu doresc în Tetarom, pentru că am fi cerut atunci extinderea Tetarom III, cu teren de la universitatea agricolă. Se încearcă un alt amplasament, mai aproape de municipiu, mai aproape de aeroport, mai aproape de centuri, mai aproape de conexiunea cu viitoarea autostradă, şi este o mare problemă pentru că îndeosebi aceste terenuri sunt private, dar încercăm să ajutăm pentru că ne-am dori foarte mult să vină aici, în municipiu”.

Locuitorii din Timișoara vor avea parte de IKEA din 2017 dar vor trebui să meargă 150 de kilometrui până la Belgrad, informează adevarul.ro. Cum drumul până la București este infernal iar timișorenii sunt în Serbia ca la ei acasă, cu siguranță vor alege acest magazin.

Până acum timișorenii mergeau la magazinul IKE din Budapesta care s-a deschis în 1990 şi se află la 315 kilometri de Timişoara, iar tot drumul poate fi străbătut lejer pe autostradă.
Lucrările la construcţia magazinului Ikea au început deja, piatra de temelie fiind pusă chiar de Aleksandar Vucici, primul ministru al Serbiei.

“Ikea va asigura un viitor mai frumos şi de mai mare succes”, a anunţat premierul Vucici.

Acesta a adăugat că la prima sa vizită la Ikea va cumpăra un sucitor de lem şi un tocător. “Aceste obiecte de bucătărie vor fi făcute într-o fabrică din Serbia”, a adpugat Vucici. La Ikea Belgrad vor lucra 300 de persoane, iar inaugurarea este programată pentru vara anului viitor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFOTO – Mai frumos ca in Alpi! Turistii care vor vizita Cascada Tamina din Piatra Mare vor FI UIMITI!
Articolul următorVIDEO – MACEL intr-un centru de boli mintale! 19 oameni OMORATI CU CUTITUL si alti 45 raniti!