Acasă Monden Vesti SENZATIONALE despre starea lui Gabriel Cotabita! Cantaretul ISI REVINE din coma!

Vesti SENZATIONALE despre starea lui Gabriel Cotabita! Cantaretul ISI REVINE din coma!

Dupa 16 zile de coma cantaretul Gabriel Cotabita da semne ca isi revine din coma. In aceasta dimineata el a deschis ochii si respira singur, semn ca este pe drumul cel bun.

Gabriel Cotabiță a deschis ochii și pare să își revină. Potrivit România tv, cântărețul a înregistrat primele semne că își poate reveni curând. Luni dimineață (25 mai), acesta a deschis ochii și a reușit să respire singur, fără aparate. “Este un semn care trebuie interpretat cu prudență. Este un semn pozitiv, medical vorbind, dar drumul este lung. Astfel, se demonstrează faptul că a fost foarte bine îngrijit. Aceasta trezire spontană, daca este confirmată este un semn că pacientul se simte mult mai bine”, a mărturisit prof dr. Constantin Popa, medic neurolog, în direct la România tv.

„Domnul academician Constantin Popa nu face parte din echipa care l-a examinat pe Gabriel Cotabiță. Nu știu de unde are dumnealui această informație. Nici nu confirm, nici nu infirm cele declarate, fiindcă nu sunt abilitat să ofer aceste informații. În cursul zilei de azi vom discuta cu familia, iar dacă aceasta va dori să comenteze în vreun fel, vă vom anunța”, a declarat pentru Click! purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprița.

Gabriel Cotabiță a deschis ochii. Vă amintim, artistula fost găsit vineri (8 mai), în camera hotelului Hilton din București, în stare de inconștiență. Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardio-respirator și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Solistul făcea sport în momentul în care a fost găsit la hotel, în sala de fitness.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCarmen Iohannis a dat aproape 15.000 de lei pe tinuta de la lansarea cartii ”Primul pas”
Articolul următorGreselile pe care TOTI le facem cand mergem la sala!