Acasă Tutorialul Zilei Vezi videoclipul asta apoi verifica si tu cum iti este acultat telefonul!...

Vezi videoclipul asta apoi verifica si tu cum iti este acultat telefonul! ”Asa ne ducem toti la puscarie!”

55

Un roman sustine ca a descoperit cum sunt ascultate telefoanele de catre SRI, oficial, singura institutie care poate inregistra telefoane, conform cancan.ro.

Intr-o demonstratie realizata pe internet, acesta a scos bateria unui aparat, apoi a inlaturat folia care o protejeaza si a avut un mesaj foarte simplu pentru cei care il urmaresc: “Ce are orice Samsung in spate la baterie? Vedeti firul asta? Asta este aplicat la baterie, aici! Asa ne ducem la parnaie ca prostii. Si cand aveam telefoanele pe masa si cand le inchideam, tot prosti eram”, a spus barbatul.


Citeste si:

Cum iti dai seama singur ca ai telefonul ascultat!

Tu stii sa-ti incarci corect telefonul? Vezi ce greseli faci, care-i distrug bateria!


Conform site-ului go4it.ro este vorba de o tehnologie, NFC (near field communication) ce are la baza binecunoscutul RFID (radio-frequency identification). Acestea din urma sunt cipuri pasive, implementate in diferite obiecte, ce se activeaza atunci cand trec printr-un camp electromagmentic. La activare, ele transmit pe o distanta foarte scurta o anumită informatie. NFC funciioneaza in ambele sensuri. Modulul integrat în telefoane mobile poate sa citeasca si sa trimita informatii in acelasi timp, de la o distanta de cativa centimetri. GSM Association a standardizat implementarea modulului NFC in telefoane mobile, insa nu toti producatorii adera la aceste standarde.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos