Acasă ACTUALITATE ”Victor Ponta este RUSINEA Europei!” – Ce lider european spune asta!

”Victor Ponta este RUSINEA Europei!” – Ce lider european spune asta!

Victor Ponta „minte constant şi calomniază o ţară vecină”, acuză ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, subliniind că atitudinea liderului român reprezintă „ruşinea Europei”.

„Este ruşinea Europei că Victor Ponta, care face obiectul unei investigaţii penale, minte în mod constant şi calomniază o ţară vecină”, a declarat Peter Szijjarto, citat de MTI si preluat de stiripesurse.ro.

„Ungaria respectă toate reglementările europene în gestionarea crizei imigranţilor; Ungaria este într-o poziţie delicată, întrucât alte două state membre UE încalcă deliberat şi ostentativ legislaţia Uniunii Europene. Grecia nu este capabilă să îşi protejeze frontierele, iar Croaţia trimite mii de imigranţi în Ungaria fără a-i înregistra”, a adăugat Szijjarto.


Citeste si:

Anunt fara PRECEDENT al Ungariei: Ridicam un gard la granita cu Romania! Crestem controalele la vama!


Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în legătură cu afirmaţiile ministrului ungar de Externe privind problemele sale penale, că autorităţile ungare „se bagă în jocuri interne politice” din România, Ponta spunând că ţara trebuie condusă de la Bucureşti, nu de la Budapesta.

„Mă bucură interesul Ministerului de Externe ungar pentru politica din România. Deoacamdată, îmi menţin opiniile care sunt similare cu ale premierului sârb, premierului croat, premierului austriac, ale Comisiei Europene, ale secretarului general ONU, şi anume că atitudinea Ungariei în această criză a refugiaţilor este o atitudine neeuropeană şi o ruşine pentru Europa şi că să faci garduri la graniţa între două ţări membre ale UE, România şi Ungaria, este o chestiune nemaiîntâlnită şi care nu are nicio legătură cu spiritul european, motiv pentru care o să-mi apăr ţara şi Guvernul”, a afirmat Ponta, întrebat despre ultimele afirmaţii ale ministrului ungar de Externe, Peter Szijjarto.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – Primul bloc INTELIGENT din Romania: Apartamentele isi regleaza singure temperatura si facturile nu trec de 50 de lei pe luna!
Articolul următorA avut SURPRIZA VIETII! Un roman a primit o avere COLOSALA dupa ce a ingrijit o batrana in Italia!