9.8 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăACTUALITATEVictor Ponta îi prevestește Gabrielei Firea sfârșitul carierei politice

Victor Ponta îi prevestește Gabrielei Firea sfârșitul carierei politice

in:

Stiri pe acelasi subiect

Surpriza foarte proasta pentru Gabriela Firea din partea lui Victor Ponta. Liderul Pro Romania s-a razgandit, anunta ca o sustinere pentru candidatura lui Firea la Primaria Capitalei este „prematura”.

Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca in acest moment nu este stabilita modalitatea de colaborare a PSD cu Pro Romania in alegerile urmatoare, adaugand si ca este „prematur” pentru a se putea spune ca Pro Romania o va sustine pe Gabriela Firea, candidatul PSD in alegerile pentru Primaria Capitalei.

Prezenta, pe 16 februarie, la Conventia anuala a Pro Romania, Gabriela Firea a afirmat ca isi doreste o alianta cu partidul lui Ponta la Bucuresti, chiar si in conditiile in care aceasta nu se va realiza la nivel national.

„Vom discuta si detaliile tehnice si cred ca este de bun augur o astfel de alianta. Daca nu se va putea realiza la nivel national este utila chiar si la nivelul marilor municipii, oricum Bucurestiul isi doreste o astfel de alianta (…) Este o alianta in interesul cetatenilor din municipiul Bucuresti care au simtit beneficiile unei guvernari bune, o guvernare condusa de Victor Ponta si un primar general care a fost prea putin sustinut de guverne, asa cum sunt eu. Mi-as fi dorit ca Primaria Capitalei sa beneficieze de aceasi sustinere, cat a beneficiat Primaria pe timpul premierului Victor Ponta. (…) Mi-as dori o sustinere din partea lui Victor Ponta. Sper sa vina in perioada imediat urmatoare”, a afirmat Gabriela Firea.

„Ne leaga foarte multe lucruri, spun eu ca mai multe decat ne despart. Si cred ca impreuna am facut lucruri bune atunci cand Victor Ponta era prim-ministru, lucruri care s-au reverberat pozitiv asupra vietii bucurestenilor. (…) Cred ca impreuna ne putem uni fortele atat pentru Bucuresti, cat si pentru Romania”, a mentionat Gabriela Firea.

La acea data, Ponta a reactionat favorabil, afirmand ca si el isi doreste o alianta a fortelor de stanga.

Ultimele stiri