11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăStirea zileiVIDEO | 500 de morti! Cine e vinovat pentru masacrul de la...

VIDEO | 500 de morti! Cine e vinovat pentru masacrul de la spitalul din Gaza?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Victorie simbolica a rusilor la Avdiivka

Victorie simbolică a rusilor la Avdiivka după ce armata...

Zelenski vrea o ”resetare” în conducerea ţării

Volodimir Zelenski a declarat ca vrea o  ”resetare” de...

Bombardarea spitalului din Gaza unde se aflau oameni si copii nevinovati deschide noi dimensiuni ale conflictului din Fasia Gaza unde mortii se numara cu sutele si cu miile. Ministerul Sanatatii din Fasia Gaza spune ca cel putin 500 de persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra spitalului arab al-Ahli, relateaza Al Jazeera.

„Ceea ce are loc este genocid. Facem apel la comunitatea internationala sa intervina imediat pentru a opri acest masacru. Tacerea nu mai este acceptabila”, se arata intr-un comunicat al Organizatiei de Eliberare a Palestinei.

Purtatorul de cuvant al armatei israeliene, contraamiralul Daniel Hagari, ca sunt inca analizate in prezent informatiile privind un posibil atac aerian israelian impotriva spitalului din Gaza, relateaza News.ro. Hagari a spus ca nu are inca toate informatiile, iar detalii suplimentare vor fi furnizate atunci cand va fi posibil. El a mai declarat ca nu stie inca daca explozia, care ar fi provocat sute de victime, a fost un atac israelian. „Exista o multime de lovituri aeriene, o multime de rachete esuate si o multime de rapoarte false din partea Hamas”, a subliniat oficialul, citat de The Times of Israel.

Atacul ar fi fost aerian si ar fi lovit in centrul din Fasia Gaza, a declarat Ministerul de Interne, potrivit Al Jazeera.

„O noua crima de razboi comisa de ocupatie in bombardarea Spitalului Al-Ahli Arabi din centrul orasului Gaza, care a dus la sosirea a zeci de martiri si raniti la Complexul Medical Al-Shifa din cauza bombardamentelor. Trebuie mentionat ca spitalul a gazduit sute de pacienti, raniti si persoane stramutate din casele lor din cauza atacurilor aeriene”, se arata in comunicatul Guvernului.

Ultimele stiri