Acasă Videoclipul zilei VIDEO-A doua cea mai puternica armata din lume si-a doborat singura un...

VIDEO-A doua cea mai puternica armata din lume si-a doborat singura un avion de ultima generatie, care valora zeci de milioane de euro!

631

Un avion de atac rusesc Su-34 a fost doborat, duminica nopate, in apropiere de Alcevsk, in regiunea Luhansk, controlata de Rusia. Un corespondent de razboi rus a anuntat ca, cel mai probabil, avionul a fost doborat cgiar de rachetele Rusiei, din greseala.

„Corespondentul rus de razboi Evgheni Poddubny a publicat in cursul noptii un videoclip care, potrivit acestuia, arata cum apararea aeriana rusa distruge o tinta deasupra Alcevskului. Se pare ca apararea aeriana rusa si-a doborat propriul bombardier Su-34”, anunta Rob Lee, un respectat analist militar.

Recent, o racheta antiaeriana lansata de trupele Rusiei din Ucraina s-a intors si i-a aruncat in aer pe cei care au lansat-o.

Imaginile au fost filmate tot in Alcevsk, in regiunea Luhansk, ocupata de trupele Rusiei.

Acum doua saptamani au aparut si imagini cu o racheta Iskander, lansata de trupele Rusiei din Belgorod, oras aflat in apropierea granitei cu Ucraina, care s-a dezintegrat la foarte scurt timp dupa ce a fost lansata catre teritoriul ucrainean.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos