17.2 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO - Accident la un mare exercitiu militar din Rusia: Un elicopter...

VIDEO – Accident la un mare exercitiu militar din Rusia: Un elicopter a tras cu rachete spre oameni!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Primar din Olt mort intr-un accident rutier. Ambulanta s-a ciocnit cu un SUV!

Primarul comunei Gradinari Olt, Mihai Ioana, in varsta de...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Un elicopter militar ar fi lansat o salva de rachete in apropierea observatorilor de la exercitiul militar Zapad-17 desfasurat de Rusia impreuna cu Belarus.

Accidentul, neconfirmat pana acum de autoritatile de la Moscova, ar fi avut loc, conform presei rusesti, in apropiere de St. Petersburg, intr-un poligon in care a fost prezent in urma co zi chiar presedintele Vladimir Putin pentru a urmari exercitiile. In urma accidentului doua persoane ar fi fost ranite grav si mai multe vehicule au fost afectate.

The Moscow Times, care citeaza site-ul 66.ru, scrie ca un elicopter militar de tipul Ka-52 ar fi lansat accidental o salva de rachete aer-sol in apropiere de o zona de unde mai multi jurnalisti si observatori urmareau exercitiile militare din cadrul Zapad-2017.

Pe o inregistrare video realizata de unul dintre observatori se observa cum doua elicoptere militare se apropie in zbor la altitudine joasa, iar la un moment dat doua rachete sunt lansate si lovesc un cort, in imediata apropiere a observatorilor. Pe filmare se observa cum o persoana se afla in imediata apropiere a locului de impact.

Site-ul rusesc 66.ru sustine ca incidentul s-ar fi petrecut in poligonul Luzhsky, in urma cu o zi sau doua, citand o sursa din zona. Astfel, incidentul ar fi avut loc cu putin timp inainte de sosirea presedintelui Vladimir Putin care a urmarit exerctiile militare din poligon, parte din amplele manevre Zapad-2017, exercitii militare de mare amploare derulate de Rusia si Belarus o data la fiecare patru ani.

Sursa: Hotnews.ro

Ultimele stiri