Adjunctul sefului SRI are GESTURI NECONTROLATE care tradeaza o BOALA GRAVA! Doctorii au ANALIZAT VIDEOCLIPUL devenit viral!

16
Florian Coldea este unul dintre oamenii despre care politicienii spun că au o mare teamă. Florian Coldea a oferit câteva scene inedite la raportul SRI pe anul 2015. În fața președintelui Klaus Iohannis, Coldea a fost filmat când se mișca, aparent, necontrolat, și cu diverse ticuri. Imaginile cu el sunt deja virale pe internet, fiind intens comentate, de regulă, negativ.
Serviciul Român de Informaţii a organizat marţi, 29 martie, un eveniment de prezentare a bilanţului pe anul 2015. O înregistrare video de la bilanţul SRI face senzaţie pe reţelele de socializare: generalul Florian Coldea, şeful operativ al SRI, are mişcări ciudate, aparent involuntare.Imaginile au început să fie distribuite intens pe Facebook după un comentariu al unui cunoscut medic din Iaşi, Răzvan Constantinescu, de la Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie. Medicul afirmă că generalul Coldea ar putea suferi de „Coreea Huntington”, o afecţiune neurodegenerativă progresivă, caracterizată prin mişcări involuntare, distonie, declin cognitiv şi tulburări comportamentale, scrie stiripesurse.ro.
Transparenta face diferenta