Acasă Monden VIDEO – Aparitie de SENZATIE pentru Carmen Iohannis, pe COVORUL ROSU!

VIDEO – Aparitie de SENZATIE pentru Carmen Iohannis, pe COVORUL ROSU!

Klaus şi Carmen Iohannis au avut prima apariţie în public după tragedia din Colectiv. Cuplul prezidenţial a mers la un concert de Crăciun, la Sibiu, “Gloria in cielo e pace in terra”, organizat la Sala Thalia de Ambasada Italiei.
Klaus şi Carmen Iohannis au fost întâmpinaţi pe covorul roşu de ambasadorul Italiei în România, Diego Brasioli, şi soţia lui, care i-a oferit un buchet de flori Primei Doamne.Soţia şefului statului a strălucit din nou, într-un costum din două piese deschis la culoare, cu accente argintii. Este pentru prima dată când preşedintele şi Prima Doamnă ies în cuplu după tragedia din Colectiv.

Timp de o oră, într-o companie selectă, Klaus şi Carmen Iohannis au ascultat muzică de Crăciun din Evul Mediu şi Renaştere. Concertul a durat o oră şi a fost susţinut la Sala Thalia a Filarmonicii din Sibiu.


Citeste si:

Secretele lui Carmen Iohannis pe care nici PRESEDINTELE nu le stie!

Ti-a placut de Carmen Iohannis la intalnirea cu Obama? Specialistii in MODA o DESFIINTEAZA!


Interpreții din ansamblul La Rossignol au cântat pe instrumente de epocă, dintr-o perioadă în care Nașterea Domnului era cea mai importantă sărbătoare din an. Concertul a avut în program Cântări și muzică de Crăciun din Evul Mediu și Renaștere. Ansamblul a avut un turneu în ţara noastră – după spectacolul de la București, din 15 decembrie, La Rossignol a prezentat concerte la Alba-Iulia și la Cluj-Napoca.

La finalul concertului, Klaus Iohannis a salutat publicul din fața sălii. “A fost un concert foarte frumos”, au fost singurele cuvinte adresate de Klaus Iohannis jurnaliştilor.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTurcia SOCHEAZA din nou! ”Putem OCUPA Rusia in 7 zile!”
Articolul următor20 de avioane particulare au adus in Romania cativa dintre MULTIMILIONARII lumii! Au venit la cea mai mare VANATOARE din Europa!