VIDEO – Asa arata ROMANIA REALA, in spatele lui Dragnea si Olgutei Vasilescu, acolo unde nicio televiziune nu filmeaza!

Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu au fost prezenti, recent, la Craiova pentru a se lauda cu noul stadion de fotbal. Acesta mai are mult pana va fi finalizat, desi Lia Olguta Vasilescu anuntase ca va fi gata in noiembrie 2016, anunta Aktual24.ro.

Reprezentanti ai USR au filmat in spatele stadionului, prezentand imagini care sunt ocolite de catre televiziunile de stiri, preocupate doar sa arate „succesele”guvernarii PSD.

„Olguta Vasilescu si seful ei Liviu Dragnea arunca cu promisiuni goale in oameni. Asa e legea salarizarii, asa sunt si toate marile proiecte inaugurate cu fast in Craiova, precum cele doua stadione, Oblemenco si de atletism.

Noul stadion de atletism trebuia sa fie gata anul trecut. In 2017 e doar un schelet care ii costa pe craioveni 4,8 milioane de euro. Stadionul mare va fi gata in cel mai bun caz peste 1 an. Puteti vedea cum arata, in realitate, cele doua stadioane, in filmuletul de mai jos. PSD e campion doar la taieri de panglici si la promisiuni neindeplinite”, mentioneaza cei din USR Craiova.

Liviu Dragnea a afirmat, in timpul vizitei la Craiova, ca apreciaza faptul ca sunt respectate termenele.

„Craiova Maxima a ramas in sufletul nostru si pentru memoria tuturor celor care au facut istorie aici era nevoie de acest stadion si pentru toti microbistii din sud aveau nevoie de hrana asta a orgoliului pentru ca sunt foarte multe talente. Baza sportiva in general este importanta si atunci am discutat pentru intreg complexul, a fost o gandire strategica a primarului de atunci, Olguta Vasilescu. Apreciez modul in care a lucrat constructorul, faptul ca isi respecta toate termenele si calitatea lucrarilor, m-am interesat la cei de la CNI si am aflat ca lucrarea este de calitate foarte buna si in termen. Este un obiectiv national pe care eu cred ca si Olguta este de acord sa il integram in prinosul pe care la anul vrem sa il aducem Centenarului, Craiova poate intampina 100 de ani de la Marea Unire cu acest proiect”, a spus Dragnea.

La randul sau, Lia Olguta Vasilescu a spus ca in aceasta zona lucrarile s-au desfasurat cu dificultate pentru ca panza freatica este foarte sus. „Aici panza freatica este foarte sus, din cauza asta am avut probleme si cu stadionul de atletism, dar eu zic ca ce a fost greu s-a depasit si de aici intram in linie dreapta”, a afirmat Olguta Vasilescu.