9 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăACTUALITATEVIDEO - Batai in STRADA in Germania, intre MUSULMANI si protestatarii anti...

VIDEO – Batai in STRADA in Germania, intre MUSULMANI si protestatarii anti Statul Islamic!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Germania nu se mai regăsește. Vrea refacerea tringhiului Weimar!

Germania a lansat invitația refacerii triunghiului Weimar, o alianţă...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...
Poliţia germană a reţinut duminică seară 36 de persoane în timpul unor confruntări în localitatea Aschaffenburg (în vestul Germaniei), unde un grup de kurzi a atacat participanţii la o manifestaţie organizată de cetăţeni de origine turcă ce protestau împotriva PKK (Partidul Muncitorilor din Kurdistan) şi grupării Statul Islamic (SI), transmite agenţia EFE.

Persoanele reţinute, ce au vârste cuprinse între 15 şi 40 de ani, au fost între timp puse în libertate în aşteptarea formulării acuzaţiilor de către instanţă.

Manifestaţia a avut loc în apropierea gării centrale din Aschaffenburg şi a avut ca temă ‘Uniţi împotriva terorismului’, cu referire atât la gruparea Statul Islamic cât şi la PKK, gruparea kurdă care militează pentru independenţa Kurdistanului şi este considerată o mişcare teroristă atât de Turcia cât şi de Uniunea Europeană şi SUA.

Conform presei locale, la manifestaţie s-au adunat circa 600 de persoane atunci când respectivul grup de kurzi a atacat participanţii cu pietre şi petarde.

Atacatorii s-au refugiat apoi într-o casă, dar au fost înconjuraţi de poliţie, care în final a reuşit să-i scoată afară, iar în oraş a fost desfăşurat un amplu dispozitiv de securitate pentru evitarea unor noi incidente, informează agerpres.ro.

Ultimele stiri