6.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO - Cel mai la moda cantec al momentului! Carla’s Dreams a...

VIDEO – Cel mai la moda cantec al momentului! Carla’s Dreams a lansat o melodie noua cu Inna!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Carla’s Dreams și INNA au lansat piesa “Tu și Eu” împreună cu videoclip oficial. 

După aproape patru ani de la succesul single-ul “P.O.H.U.I”, Carla’s Dreams și INNA au revenit cu o nouă piesă care te cucerește în doar câteva secunde, anunta bucurestifm.ro.

În stilul muzical caracteristic al celor doi artiști “Tu și Eu” evidențiază sentimentele și emoțiile care se nasc în familie, dragostea, grija și afecțiunea.

Videoclipul piesei a fost filmat în București în regia lui Roman Burlaca, cunoscut pentru videoclipurile anterioare ale proiectului Carla’s Dreams, D.O.P – George Secrieru.

“De fiecare dată, o bucurie și o plăcere să lucrăm cu INNA. Uneori, serile petrecute împreună, pe lângă bunaă-dispoziție, nasc și astfel de piese”, au spus Carla’s Dreams.

“Carla’s Dreams mă inspiră de când i-am ascultat prima dată cu piesa “P.O.H.U.I” și nu încetează să mă uimească și să mă bucure cu fiecare piesă a lor”, a mai spus INNA.

Carla’s Dreams feat. INNA- “P.O.H.U.I”:

Se pare că anul 2017 va fi unul cel puțin la fel de bun ca cel anterior pentru băieții de la Carla’s Dreams. Anul trecut, patru single-uri lansate de Carla’s Dreams, “Acele”, “Sub pielea mea”, “Imperfect”, “Cum ne noi” au depășit fiecare 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Ultimele stiri