Acasă Dosar VIDEO – Donald Trump e ruda de sange cu familia Rotschild si...

VIDEO – Donald Trump e ruda de sange cu familia Rotschild si membru Illuminati! Teoria care arata cum a castigat alegerile cand nimeni nu-i dadea o sansa!

Se crede de mult timp că puterea nu este câștigată în țările occidentale prin mijloace democratice sau prin meritul individual, ci printr-o organizație ocultă numită Illuminati, cea care determină care conducători să ajungă la putere.

În contextul agitatei campanii electorale prezidenţiale din SUA, au existat zvonuri că unul din candidaţi, Hillary Clinton, împreună cu soțul ei, fostul preşedinte Bill Clinton, ar face parte de ani întregi din organizaţia Illuminati. Dar celălalt candidat, Donald Trump, cel care a şocat lumea cu un discurs anti-globalizare (aşadar, anti-Illuminati), n-ar fi şi el membru secret al aceleiaşi organizaţii Illuminati?

Una din modalităţile prin care membrii Illuminati se recunosc între ei este faptul că ei îşi fac anumite semne cu mâna, semne specifice aparţinând organizaţiilor oculte, satanice, în general. Foarte curios, şi Trump a fost surprins făcând aceleaşi semne Illuminati cu ajutorul mâinii, aşa cum se poate vedea în colajul de mai jos.

trump-semne-mana-illuminati

S-a sugerat că Trump este membru demult al acestei organizații din umbră, şi asta datorită tatălui său, Frederick Trump, care ar proveni dintr-o familie foarte bogată, de elită, din Germania. Tot din Germania, în secolele trecute, provine şi familia Rothschild, fondatoarea organizaţiei Illuminati; se mai spune chiar că ar exista o legătură de rudenie de sânge dintre familia Trump şi familia Rothschild (deocamdată nu există totuşi dovezi genealogice).

Candidatul Partidului Libertarian la preşedinţia SUA, Gary Johnson, a avertizat faptul că ambii favoriţi la alegerile din SUA din 8 noiembrie 2016 (Hillary Clinton şi Donald Trump) ar fi membri Illuminati, pentru că întotdeauna celor din această organizaţie ocultă le-a plăcut să-i finanţeze pe toţi…

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTu stii cum trebuie aerisita corect locuinta? Scapi de igrasie in mod natural!
Articolul următorCiolos il desfiinteaza pe Ghita! Vezi cum l-a umilit pe Dragnea!