Acasă Stiri locale VIDEO – El este cel mai CINSTIT mecanic din Romania! Fiecare client...

VIDEO – El este cel mai CINSTIT mecanic din Romania! Fiecare client primeste pe CD inregistrarea video cu toata reparatia!

533

Un mecanic auto din Timișoara isi multumeste clienții oferindu-le la sfârșit filmul în care este arătat tot procesul reparației.

Alexandru este mecanic auto în Timișoara de aproape 10 ani. A pornit afacerea într-un garaj închiriat, iar acum are propriul service. Tânărul vrea să-şi vadă clienţii mulţumiţi, scrie digi24.ro.

„Frica lor cea mai mare este că nu se schimbă, nu se înlocuiesc filtrele, uleiul, piesele mașinii. Nu face nimeni în România chestia asta. Vine omul cu mașina, eu am o cameră cu care filmez operațiunea, înlocuirea piesele. O transfer pe calculator, scriu un CD și îl înmânez clientului”, spune Alexandru Spiță, mecanic auto.

Şoferii sunt încântaţi:

– Foarte bun. Vezi exact ce se întâmplă cu mașina ta, ce piese intră, ce piese ies din ea.

Ajutorul lui Alexandru la service auto este chiar fratele lui mai mic.

„Cu timpul a început să-mi placă și a devenit o pasiune și încet, încet asta vreau să fac. Aveam planuri de mic să mă fac pompier, avocat, ce vor copiii, dar acum ăsta-i visul meu, să devin mecanic și să lucrez cu el în continuare”, spune Robert Julian Dan.

Vezi video aici:

Alexandru crede că serviciile sale vor fi apreciate de clienţi şi plănuieşte să-şi extindă afacerea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos