Acasă Monden VIDEO-Eroina protestelor din Piata Victoriei devine noaptea eroina barbatilor pe site-urile pentru...

VIDEO-Eroina protestelor din Piata Victoriei devine noaptea eroina barbatilor pe site-urile pentru adulti

Oana Lovin a devenit în ultimele zile imaginea și erorina protestelor din Piața Victoriei împotriva măsurilor împotriva coronavirus luate de Guvern. Mulți s-au grăbit să o aclame și să o ia drept model, însă puțini știu ce meserie are domnișoara.

Mai mulți domni care o știu pe domnișoara Lovin de pe camwhoresbay – un site unde tinere studioase și religioase, cu puternice convingeri democratice, stimulează dorințele sexuale ale bărbaților, – au rămas destul de mirați când au văzut noua ipostază de pioasă protestatară a Oanei Lovin, informează Podul.ro.

„Pentru că tot a fost ieri ziua internațională a familiei, m-am gândit să vorbim puțin despre familia tradițională românească care e într-o stare de degradare și m-am tot întrebat de ce”, spune Oana Lovin pios, plescăind și pocnind din degete, într-o filmare realizată în interiorul troiței din satul bunicilor, bulversându-și complet publicul videochatist. Video AICI

După ce s-a aflat adevarul despre ea, aceasta a avut o reactie online:

„Încetați cu fakenews-ul, eu nu am râs niciodată de oamenii plecați la muncă la sparanghel, dimpotrivă. Am criticat modalitatea prin care acei oameni au fost duși și tratați, de dubla măsură aplicată agricultorilor români nici nu mai vorbesc,” este unul din primele mesaje ale protestatarei.

Aceasta a continuat și cu alte mesaje:

„Dacă nu vă place cu sparanghelul, luați cu shaorma Vă pupă Ciumixxx”.

De asemenea, în dreptul unei atașări cu o fotografie a poetului Nicolae Labiș, aceasta promite ca va face „zile negre și nopți albe”

„Pour les connaisseurs.
Promit să vă fac în continuare zilele negre și nopțile albe.
Somn ușor”

Pe dealta parte, Oana Lovin este o infocata sustinatoare a PSD. În trecut, a fost prezentă la mai multe manifestări de stradă organizate de Liviu Dragnea. De altfel, pagina sa de Facebook este o colecție extinsă de mesaje politice de admirație pentru fostul lider PSD și îndreptate împotriva președintelui și a PNL. Recent, Lovin a anunțat că intenționează să candideze la Primăria Sectorului 1.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPretul biletelor de avion s-a dublat in ultimele doua luni
Articolul următorUn nou caz Caracal la Valcea! Crima sau sinucidere dupa o viata de cosmar?