Acasă Videoclipul zilei VIDEO – Gest rar de omenie facut de un roman intr-un supermarket!

VIDEO – Gest rar de omenie facut de un roman intr-un supermarket!

28

Ionuț Ursu, românul de la Ambulanța București care merge voluntar să ajute suferinzi în zone calamitate de pe glob a povestit o întâmplare din supermarket.

Pe Facebook, Ionut Ursu a scris: „Peste tot se gasesc oameni care au nevoie de ajutor. Trebuie doar sa avem ochii si inima deschisi pentru a-i vedea.

Am intalnit intr-un hypermarket din Bucuresti o bunicuta care facea cumparaturi impreuna cu fiica sa. Mi-au atras atentia prin faptul ca aveau o discutie mai aprinsa in zona cu alimente propuse pentru vanzare accelerata, fiind mai stricat sau aproape de expirare. Am intrat in vorba cu ele si astfel am aflat ca tocmai despre asta discutau, despre cat de putini bani aveau si ce alimente ar putea alege. M-au impresionat foarte mult. Venitul lor era format doar din pensia batranei de 600 lei si de pensia cu handicap a fetei, de 200 si ceva de lei.

M-am hotarat atunci sa le ajut, sa isi ia minimul necesar. Va dati seama ca tot ce era mai ieftin alegeau. Le-am luat apoi si numarul de telefon, ca sa mai trec pe la ele, sa le duc alimente si alte lucruri. Consideri ca e un fel de datorie de-a mea, pentru ca si eu am fost ajutat la randul meu, chiar foarte mult.

Va incurajez sa aveti inima deschisa, sa va faceti timp si sa ii ajutati pe batranii neajutorati pe care ii intalniti. Bucuria lor o sa fie cea mai mare rasplata si, pana la urma, tot voi veti fi cei mai fericiti!

1. Aceste imagini au fost postate cu acordul bunicuței din imagine, dar și a ficei pe care o are.
2. Acest video este un semnal de alarmă pentru a arăta situația reală cu care se confruntă pensionarii. Acest caz mi-a atras atenția încă din zona de alimente. Ce am descoperit în spatele acestei povești e defapt o parte din realitatea multor pensionari!!!

Vezi aici Video:

3. Vreau să vă mulțumesc pentru gândurile frumoase!”

Sursa: romani-buni.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos