Acasă Videoclipul zilei VIDEO – Intrebarea care l-a facut pe Raed Arafat SA DEA CU...

VIDEO – Intrebarea care l-a facut pe Raed Arafat SA DEA CU LAVALIERA de pamant si sa plece din emisiune! ”TVR s-a transformat in Realitatea!”

1543
Raed Arafat a fost, luni seara, invitatul Emei Zeicescu la emisiunea „Perfect Imperfect”, de la TVR 1. Spre finalul emisiunii, Arafat si-a smuls lavaliera si a parasit studioul. Acesta s-a enervat dupa ce moderatoarea l-a intrebat daca a luat vreodata in calcul sa demisioneze.

Raed Arafat a mai raspuns si la intrebari legate de accidentul din lacul Siutghiol, accidentul aviatic din Apuseni si incendiul din Colectiv.

Ema Zeicescu: Ati luat vreodata in calcul sa demisionati?

Raed Arafat: Nu, nu, am zis-o si alta data. Nu! Vreti sa demisionez? Trebuie sa imi spuneti si trebuie sa ma faceti sa simt ca intr-adevat am gresit ca sa demisionez. Daca mi se cere sa demisionez, am sa plec. Asta am zis-o  de o mie de ori, nu sunt batut in cuie. Dar vreti sa demisionez si sa recunosc ca am gresit? Nu am gresit intr-o interventie care se face ca oriunde. Va aduc o mie de oameni din afara care sa va spuna ca nu s-a gresit. Daca dumneavoastra vreti si expertii vreti sa spuneti ca am gresit, asta e altceva.

Eu trebuie să plec, se pare că Realitatea s-a transferat la TVR”, a încheiat Arafat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos