Acasă ACTUALITATE VIDEO JENANT! Vicepremierul Gabriel Oprea S-A FACUTDE RAS la intalnirea cu Ambasadorul...

VIDEO JENANT! Vicepremierul Gabriel Oprea S-A FACUTDE RAS la intalnirea cu Ambasadorul SUA!

39
Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, s-a întâlnit joi cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm. Spre deosebire de alte întâlniri oficiale avute de diplomatul american în prima sa săptămână în România, cea cu Gabriel Oprea nu a fost semnalată de un comunicat al Ambasadei SUA sau măcar pe pagina oficială de Facebook.Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe contul său de Youtube, o înregistrare video de la întâlnirea lui Oprea cu Hans Klemm. Înregistrării îi lipseşte partea audio, însă, chiar şi aşa, se poate observa un detaliu jenant pentru un oficial român de la un asemenea nivel, scrie stiripesurse.ro. Toate discuţiile dintre cei doi oficiali se desfăşoară prin intermediul unui translator. Dacă în cadrul discuţiilor formale se mai obişnuieşte ca fiecare interlocutor să folosească limba propriei ţări, faptul că inclusiv discuţiile purtate pe holurile ministerului sunt printr-un interpret nu poate duce decât la concluzia că vicepremierul României, care a reprezentat recent ţara la Consiliul JAI, nu stăpâneşte prea bine limba engleză.

În CV-ul lui Gabriel Oprea, acesta pretinde că ar cunoaşte limba engleză foarte bine (ascultare şi citire) şi bine (conversaţie, discurs oral, exprimare scrisă).

Situaţia a fost remarcată şi de fostul jurnalist Robert Turcescu, pe Facebook. „Ia priviti-l in aceasta inregistrare video, postata pe Youtube FARA SUNET, de la intilnirea pe care Gheneralul a avut-o cu ambasadorul american Klemm: cu traducatorii dupa el si „vorbind” o engleza din tot corpul lui de ostean! Interesul national sa traiasca!”, a scrie Turcescu pe pagina sa de Facebook.


 

Citeste si:

L-a UMILIT! Iohannis l-a facut DE RAS pe Ponta in fata oamenilor de afaceri!

Guvernul ZGUDUIT din TEMELII! Acuzatii GRAVE la adresa lui Gabriel Oprea! DNA a intrat pe fir!


 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos