Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Jurnalista din Ucraina, in fata premierului Marii Britanii: „Copiii din Ucraina sunt...

VIDEO-Jurnalista din Ucraina, in fata premierului Marii Britanii: „Copiii din Ucraina sunt sub bombardamente. Copiii lui Putin sunt in Olanda si Germania in vile luxoase”

O jurnalista din Ucraina, Daria Kaleniuk, i-a adresat marti o rafala de intrebari furioase premierului britanic Boris Johnson la Ambasada UK din Varsovia, nemultumita ca NATO nu face nimic pentru a stopa bombardamentele din Ucraina. Ea a izbucnit in lacrimi la final.

„NATO nu este dispusa sa ne apere pentru ca NATO se teme de cel de-al treilea razboi mondial, dar acesta a inceput deja si copiii ucraineni sunt cei care sunt acolo si incaseaza loviturile.

Vorbiti despre mai multe sanctiuni, domnule prim-ministru, dar Roman Abramovici nu este sanctionat, el este la Londra, copiii lui nu sunt in bombardati, copiii lui sunt acolo, la Londra.  Copiii lui Putin sunt in Olanda. In Germania. In vile. Sunt confiscate toate aceste vile? Eu nu vad asta”, i-a spus jurnalista lui Johnson, gesticuland puternic.

La final a izbucnit in lacrimi, cerand ca NATO sa impuna interdictie de zbor deasupra Ucrainei.

Premierul britanic a raspuns: „Sunt foarte constient ca nu este suficient de mult ceea ce putem face, ca guvern britanic, pentru a ajuta in modul in care doriti si trebuie sa fiu sincer in aceasta privinta. Cand vorbiti despre zona de interdictie aeriana, asa cum i-am spus lui Volodimir Zelensky de cateva ori, din pacate, implicatia este ca Marea Britanie ar fi angajata in doborarea avioanelor rusesti, ar fi angajata in lupta directa cu Rusia. Nu este un lucru pe care il putem face sau pe care l-am avut in vedere. Consecintele ar fi cu adevarat foarte, foarte greu de controlat.”

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCea mai bună șansă a NATO de a bloca o armă nucleară este sistemul de apărare antirachetă balistică Aegis din Romania
Articolul următorPutin va fi judecat public de Curtea Internațională de Justiție de la Haga pentru genocid!