Acasă ACTUALITATE VIDEO – Mai bine mor decat sa fie cinstiti! Un politician a...

VIDEO – Mai bine mor decat sa fie cinstiti! Un politician a vrut sa sara de la etaj, ca sa scape de procurorii anticoruptie!

43

Un politician din Republica Moldova a vrut sa sara de la balcon, de frica sa nu fie prins de procurorii anticoruptie care au descins la domiciliul acestuia. Vitalie Rotari, fostul presedinte al raionului Criuleni, este vizat intr-un dosar de coruptie.

Procurorii anticoruptie din Republica Moldova au descins la locuinta lui Vitalie Rotari. Politicianul este vizat intr-un dosar de coruptie. De teama sa nu fie prins, politicianul s-a baricadat in casa, apoi a incercat sa se arunce de la balcon. Imaginile au fost surpinse de un martor ocular, care le-a publicat pe o retea de socializare.

„Cand au incercat sa intre la perchezitii, persoana respectiva s-a opus, iar anchetatorii au luat masuri speciale, avand in vedere faptul ca exista informatia ca ar detine si o arma. In cele din urma, ofiterii au reusit sa intre si sa-l retina in momentul in care se afla pe balcon si ameninta ca se arunca de acolo. La fata locului au fost chemate mai multe forte speciale, astfel incat sa fie prevenit orice posibil pericol. Vom reveni cu mai multe detalii pe parcursul zilei”, a declarat Angela Starinschi, ofiterul de presa al CNA, potrivit moldova24.info.

Planurile politicianului nu au iesit asa cum a dorit, iar procurorii au reusit sa-l prinda si l-au retinut pentru 23 de ore. Vitali Rotari este un apropiat al fostului lider PLDM, Vlad Filat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos