Acasă Divertisment VIDEO-Mancarea de la manastire e delicioasa: Un preot a facut senzatie la...

VIDEO-Mancarea de la manastire e delicioasa: Un preot a facut senzatie la ”Chefi la Cutite”!

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să nu văd preoția ca pe o meserie, ci ca pe o vocație, ceea ce înseamnă că trebuie să fim în slujba aproapelui”, a spus Preotul Florin Danu duminică, 11 aprilie, în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Cunoscut de publicul Basilica.ro pentru inițiativele sale filantropice, parohul din satul Lada, Teleorman, a uimit la show-ul de gătit al postului Antena 1. El a prezentat un „Ghivechi călugăresc cu fructe de mare”, rețetă culeasă din Sfântul Munte Athos, alături de care a așezat prescuri, scrie Basilica.ro.

„Am fost cu prietenul meu, chef Cătălin Petrescu, la Sfântul Munte Athos, acolo unde am schimbat rețete cu părinți”, a mărturisit clericul.

Chef Cătălin Petrescu este un apropiat al centrului de zi care funcționează la parohie, unde vine foarte des: „Avem un centru de zi cu masă la prânz și vine și ne ajută. Pe lângă mâncărurile tradiționale, a făcut copiilor chiar și sushi”.

Ghiveciul călugăresc a primit cele 3 cuțite care îl trimit pe concurent în etapa următoare.

Sorin Bontea a ținut să îi spună părintelui că este „una dintre cele mai senzaționale farfurii gustate”. Chefii au fost fascinați de gustul și savoarea unică a farfuriei.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentUn barbat din Suceava si-a calcat, din greseala, copilul cu masina! Baietelul, de doar 3 ani, a murit
Articolul următorLiderii AUR instiga la violente de strada: „Sa-i ucidem in masa/Sa iesim cu sticle de benzina”