Acasă Divertisment Tudor Chirila organizeaza concert in Vama Veche: ”De un an de zile...

Tudor Chirila organizeaza concert in Vama Veche: ”De un an de zile cântăm dintre patru pereți”

81


Tudor Chirilă anunță că s-a săturat să nu aibă concerte, așa că a decis ca împreună cu trupa sa să susțină un recital chiar pe plaja din Vama Veche. Concertul este organizat în parteneriat cu un mare lanț de magazine, iar Chirilă anunță că biletele au fost deja puse în vânzare. Artistul a criticat în repetate rânduri modul în care artiștii au fost tratați în pandemie.

„Băi, frate, de un an de zile cântăm dintre patru pereți. E mult și greu. Și atunci ne-a venit ideea asta. Hai să facem ceva, să venim cu altceva, să nu mai stăm cu un perete sau cu un fundal virtual în spate. Cum ar fi să stăm cu marea în spate? Să dăm oamenilor o altă perspectivă.

Așa că am hotărât să cântăm direct de pe plaja din Vama Veche înainte de deschiderea sezonului oficial, când Vama e mai aproape de cum am cunoscut-o noi și de poveștile care au făcut-o celebră. Și dacă tot mergem în Vamă, o facem lată, cântăm și la apus și la răsărit. Că nu e experiența completă dacă nu le ai pe amândouă. Și sperăm să facem cumva și să transmitem starea aia inconfudabilă și inexplicabilă pe care a simțit-o oricine a ajuns în Vamă și a prins un răsărit.

Vom face un playlist generos, cu multe cântece despre mare din ambele perioade muzicale, VAMA și Vama Veche. Concertul ăsta dublu e un medicament, mai ales pentru noi: după tot anul ăsta nebun ce poate fi mai bine decât să ne trezim la răsărit după ce am cântat la apus, să avem marea în spate și să cântăm Undeva în Vamă acompaniați de liniștea mării. Sperăm doar să nu fie înnorat:) Și sperăm să fiți alături de noi, fie și doar virtual”

23 aprilie la apus (20:00) și 24 aprilie la răsărit (6:00).

Bilete puteți să luați la linkul de mai jos. Avem de toate. Bilet la ambele concerte sau doar la câte unul. Am băgat și 5 zile de presale – preț cu reducere.

Probabil că toată nebunia asta ar fi fost mult mai greu de pus la cale fără susținerea Kaufland Romania cărora nu avem decât să le mulțumim.

Gata, am terminat, ne apucăm de playlist că vine cântarea peste noi:)

#vama #vamamusic #concertonline #vamaveche #live

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos