Acasă Videoclipul zilei VIDEO – Ministrul Transporturilor, fara nicio jena, de fata cu presa: Nu...

VIDEO – Ministrul Transporturilor, fara nicio jena, de fata cu presa: Nu dai spaga, nu primesti contracte cu statul!

Dialog uluitor surprins între Ministrul Transporturilor și un reprezentant al C.N.A.I.R, pe unul dintre șantierele patriei. Răzvan Cuc i-a spus acestuia că dacă firma care se ocupă de construcție nu a dat șpagă, atunci nu mai vrea s-o vadă la nicio lucrare. Lucrurile sunt simple, a insistat ministrul PSD, chiar de față cu presa, scrie b1.ro.

Dialogul dintre Ministrul Transporturilor și angajatul C.N.A.I.R:

”Cuc: Și-atuncea noi ce facem? Stăm și ne uităm și citim clauzele din contract?

Responsabil din partea firmei de constructii: Nu, nici măcar asta.

Cuc: Haideți să vă explic. Lucrurile sunt simple, nu-i că le complicăm. Ia cineva de la companie… a luat șpagă de la ei? Sunt istorie atuncea! Nu mai fac nicio lucrare, nu pot să-i mai văd! Dar la niciuna! Ce tot discutăm atâta? Stau în genunchi în fața constructorului și mă rog de el să construiască? Îi dau banii și el nu construiește? Păi sântem tâmpiți?”

Totul în contextul în care, la una dintre cele mai recente ședințe de Guvern, premierul Mihai Tudose a ținut morțiș să-l certe pe Răzvan Cuc, de față cu presa, tocmai pentru că nu a văzut deloc oameni din minister mergând pe șantiere și verificând stadiul lucrărilor.

Sursă Video: Cătălin Doscaș

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRoman stabilit in Franta, dupa o experienta urata la Urgente: Prostul de mine vroia sa se intoarca in Romania… Mai bine contribui la PIB-ul Frantei!
Articolul următorPerchezitii DNA la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si alte aproape 50 de institutii!