Acasă Videoclipul zilei VIDEO ”N-aveam ce sa vad, ca o ai mica!” – Replica unei...

VIDEO ”N-aveam ce sa vad, ca o ai mica!” – Replica unei agente de politie pentru un barbat tupeist care se usura langa drum

Un clip video postat pe rețelele de socializare și care a ajuns în scurt timp viral, prezintă un dialog halucinant între un tânăr și un echipaj de poliție, care a făut deliciul internauților.

Mai precis, tânărul îi ia la rost pe cei doi agenți pentru faptul că l-au surprins în timp ce se ”ușura” pe un gard. Cu un pic de aroganță, tânărul le spune polițiștilor să-l ia la secție dacă vor.

Momentul culminant al discuției apare atunci când bărbatul o întreabă pe agenta de poliție de ce a vrut să pună mâna pe telefonul acestuia, la care ea răspunde că voia să vadă cu cine discută.

Bărbatul îi reproșează faptul că agenta se uita la el cum se ”ușura”, la care aceasta îi răspunde ”stai liniștit că sunt bine”.

”Și ce vedeai tu așa de dubios?”, o întreabă bărbatul, la care agenta îi dă replica: ”n-aveam ce să văd că o ai mică…”, după care autospeciala de poliție demarează în trombă.

@mondialu77 😅 O are prea mică #fy #video #foryou #fupシ #viralllllll ♬ sunet original – Movie Clips
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPrimul premier european care recunoaste public: Am făcut contrabandă cu vaccinuri anti-Covid!
Articolul următorCorina Crețu a fost diagnosticată cu cancer. Apel catre guvern: Folosiți fondurile europene pentru sănătatea oamenilor!