Acasă Videoclipul zilei VIDEO – O masina a intrat cu viteza in multime, in timpul...

VIDEO – O masina a intrat cu viteza in multime, in timpul unui mars in SUA: Peste 20 de victime!

18

O maşină a intrat în mulţimea care participa la un marş al ultranaţionaliştilor de dreapta în Charlottesville, statul Virginia. Totul s-a întâmplat după ce a fost declarată starea de urgență după izbucnirea unor ciocniri între naţionalişti albi şi manifestanţi antirasişti la un miting privind înlăturarea unui monument în onoarea unui general din perioada războiului civil.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Un ultim bilanț furnizat de autorități indică un mort și 19 răniți, după ce mașina a intrat în mulțimea de manifestanți. Șoferul se află în custodia poliției, anunta stiripesurse.ro.

Președintele Donald Trump a ieșit public și a făcut o declarație despre ceea ce se întâmplă în Virginia:

„Urmărim îndeaproape evenimentele îngrozitoare din Charlottesville, Virginia. Condamnăm în termenii cei mai puternici acestă manifestare îngrozitoare de ură, habotnicie şi violenţă din mai multe părţi. Se întâmplă de prea mult timp în ţara noastră. Nu este vorba de Donald Trump, nu este vorba de Barack Obama. Se întâmplă de mult, mult timp, peste tot în America. Ceea ce este vital acum este o rapidă restaurare a legii şi ordinii pentru protejarea vieţilor nevinovate. Niciun cetăţean nu ar trebui să se teamă pentru siguranţa şi securitatea sa în societatea noastră. Niciunui copil nu trebuie să îi fie teamă să iasă afară şi să se joace sau să fie cu părinţii lor şi să se simtă bine. Ura şi diviziunea trebuie să înceteze şi trebuie să înceteze chiar acum!”, a spus Trump pe contul său de facebook.

Incidentul a avut loc în momentul în care în oraşul universitar Charlottesville mii de oameni participau la un marş de protest al naționaliștilor albi „Uniți dreapta”. Chiar înainte ca această maşină să intre în mulţime au avut loc violenţe. Manifestanţii de extremă-dreaptă s-au bătut cu cei care participau la o contramanifestaţie ce apără drepturile persoanelor minorităţii afroamericane.

Articolul precedentSchimbare radicala pe piata media din Romania. Prima TV scoasa la vanzare: Va fi noul PRO TV!
Articolul următorLiviu Dragnea petrece vacanta de Sfanta Maria in insulele Maldive, alaturi de iubita cu 30 de ani mai tanara!