Acasă Infotrafic VIDEO – O soferita incepatoare a intrat in plin intr-o familie, in...

VIDEO – O soferita incepatoare a intrat in plin intr-o familie, in parcarea unei benzinarii de pe Autostrada Soarelui!

17

O soferita incepatoare a intrat cu vietza intr-o benzinarie de pe A2 si s-a oprit direct intr-o familie aflata in parcare. Cel puţin două persoane au fost ranite. Jurnalista Ionela Năstase a fost martoră la accident şi relatează cele întâmplate pe pagina sa de Facebook.

„Benzinaria OMV de pe A2. O soferita incepatoare a intrat cu viteza in parcare si a izbit crunt o familie (aflata in parcare in spatele propriei masini oprite) si doua masini parcate. Familia ranita, masinile avariate, lumea panicata. Norocul familiei ca apucase se bage copiii in masina. Un medic si doua asistente aflate in benzinarie acorda primul ajutor! Sper sa scape cu bine oamenii care au oprit intr-o benzinarie si urmau sa-si continue drumul spre mare. Acum merg la spital! Sanatate!”, scrie jurnalista.

Un val de accidente s-a produs în ultimele ore pe şoselele din România. Cel mai grav a avut loc în Bucureşti, unde un taxi s-a ciocnit de o altă maşină, accident în urma căruia au murit două persoane, iar alte două au fost rănite.

VIDEO:

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos