29 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEVIDEO - Oficiali SUEDEZI isi bat joc de Romania! ”Nu vrem sa...

VIDEO – Oficiali SUEDEZI isi bat joc de Romania! ”Nu vrem sa aratam ca UN ROMAN JEGOS!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...
Nivelul ridicat al imigraţiei alimentează sentimentele naţionaliste şi xenofobe în Suedia. Reprezentanţii Democraţilor Suedezi (SDU), un partid considerat de extremă dreapta, ocupă locul al treilea ca număr de mandate în Parlamentul suedez, dar, potrivit sondajelor, dacă acum ar avea loc alegeri, naţionaliştii ar obţine cele mai multe mandate.În acest context, un reporter al publicaţiei britanice The Guardian a asistat la alegerile din SDU şi la petrecerea care a urmat, stând de vorbă cu mai mulţi tineri din formaţiunea politică. Tinerii naţionalişti suedezi se consideră elita ţării, chiar dacă oamenii „încă nu realizează acest lucru”.

Întrebat de ce reprezentanţii SDU sunt îmbrăcaţi atât de elegant, un tânăr a răspuns: „Pentru că nu vrem să arătăm ca un român jegos.” Răspunsul său a stârnit amuzamentul celor din jur. Totuşi, un alt membru SDU a recunoscut că asemenea afirmaţii sunt jignitoare, iar naţionalistul nu trebuie să însemne automat şi rarism. „Faptul că discuți despre imigrație și despre problemele care se nasc de aici nu înseamnă că ești rasist. O poți face din rațiuni pur economice. Până la urmă câți oameni mai poți ajuta dacă rămâi fără bani?”, spune unul dintre membrii SDU, citat de stiripesurse.ro.


Citeste si:

Cercetatorii suedezi au REDESCOPERIT bautura care dadea putere dacilor!

NU O SA ITI VINA SA CREZI! H&M, iadul hainelor de firma! In spatele cunoscutului brand suedez se ascunde o sclavie moderna!


Întregul reportaj, mai jos:


Ultimele stiri