27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO-Plecaciune in fata lui Iohannis: Noul ministru al educatiei, gest controversat la...

VIDEO-Plecaciune in fata lui Iohannis: Noul ministru al educatiei, gest controversat la depunerea juramantului

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

​Moment mai puțin obișnuit la Palatul Cotroceni. Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a făcut o plecăciune în fața președintelui Klaus Iohannis, în momentul în care i-a înmânat documentele semnate după depunerea jurământului.

Momentul poate fi văzut la minutul 5:15 din video de mai jos:

Anterior, după ce PNL votase pentru nominalizarea sa, Ligia Deca declarase că „misiunea” sa este „de a pune în operă viziunea România Educată”, spunând că va „operaţionaliza ”România Educată” în literă şi în spirit, în conformitate cu declaraţiile preşedintelui” Klaus Iohannis.

Tot despre România Educată a vorbit și președintele Iohannis după ce Ligia Deca a depus jurământul la Cotroceni, susținând că are credința că proiectul „va merge mai departe cu noi energii”.

„Ne dăm seama cu toții că dacă vorbim despre educație suntem într-un moment foarte important. Sunt încredințat că România Educată va merge mai departe cu noi energii și cu noi susțineri, atât din spațiul politic, ci și public. Este realmente un proiect de țară de care România are foarte multă nevoie. O națiune fără un sistem de învățământ performant are mai puține șanse. Pachetul de legi va trebui să ajungă cât se poate de repede în Guvern”, a spus Iohannis.

Radu Craciun
video - reporter

Ultimele stiri