24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO PSD-istul Ghiță își ”rupe limba” încercând să citească de pe o...

VIDEO PSD-istul Ghiță își ”rupe limba” încercând să citească de pe o foaie în Parlamentul României!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Deputatul PSD Daniel Ghita a sustinut un nou discurs agramat si impiedicat in Parlament, incercand sa il atace pe deputatul USRPLUS Mihai Politeanu. Ghita a citit cu greu timp de trei minute fara sa isi ridice ochii de pe foaie.

Enervat ca Politeanu a scris pe Facebook, recent, despre Ghita ca „pumnii mei minte nu are”, legat de comportamenul huliganic al acestuia in Parlament, deputatul PSD a dorit sa-i dea o replica. El a venit la tribuna Parlamentului cu o foaie de hartie de pe care s-a chinuit sa citeasca timp de trei minute.

„Aceste fantome a trecutului ne urmareste si ne otraveste vietile si astazi”, a spus Ghita la un moment dat.

„Domnule Politeanu, va rog sa imi spuneti sincer, daca puteti, macar o data in viata, ce ati cautat in arhivele SIPA impreuna cu doamna Macovei, de la cine ati avut aprobare, in baza carei legi, ce documente ati sustras, cu ce servicii ati colaborat, in vreme ce institutiile Statului, desi sesizate, vin cu nerezolvarea acestei cauze. Pe cat de grav, atat de important pentru regimul democratic al tarii noastre”, a acuzat Ghita balbaindu-se deseori.

„Ca om politic, ca cetatean al tarii mele, nu am suportat niciodata sintagma utilizata de unii oameni politici, aceasta tara, pentru ca in ceea ce ma priveste dintotdeauna am gandit romaneste, am simtit romaneste si intotdeauna inima mea atunci cand drapelul Romaniei a fost ridicat la Tokyo sau ori de cate ori cu toata fiinta mea mi-am promovat si aparat valorile romanesti.

De asemenea, sunt colegi de-ai nostri din Parlament care efectiv arunca de fiecare data cu noroi, vorbe fara acoperire in fapte, delatiuni mizerabile, specifice fostei securitati. Ce sa intelegem de aici, ca aceste fantome a trecutului ne urmareste si ne otraveste vietile si astazi, sau ca unii dintre noi sunt copiii fostilor securisti, care au distrus destine si vieti?”, a mai spus Ghita.

Ghita si-a incheiat discursul cu mare greutate.

„N-am ridicat nimanui… m-am ridicat numai prin munca”, s-a incurcat deputatul PSD.

VEZI VIDEO AICI

Ultimele stiri