Acasă ACTUALITATE VIDEO PSD-istul Ghita spune ca e analfabet din „respect pentru Parlament”, nu...

VIDEO PSD-istul Ghita spune ca e analfabet din „respect pentru Parlament”, nu pentru popor!

Deputatul PSD Daniel Ghita sustine ca din cauza emotiilor s-a exprimat vineri atat de greu, cu numeroase dezacorduri, de la tribuna Parlamentului. „Acest lucru arata insa cat de mult respect Parlamentul”, anunta Ghita.

”A fost prima mea declaratie in Parlament si am fost intr-adevar teribil de emotionat. M-am confruntat cu cele mai mari nume din kickboxing-ul mondial din si nu am avut niciodata asemenea emotii. Acest lucru arata insa cat de mult respect Parlamentul, spre deosebire de cei care calca peste aceasta institutie fundamentala a statului roman. Nu se poate nega: am facut greseli si o sa mai fac. Mi le asum. Invat din aceste greseli.

Cred ca e mai putin grav ce am facut eu decat actiunile actualei majoritati care voteaza legi impotriva poporului roman sau decat ce face Guvernul care falimenteaza Romania ca sa o vanda mai ieftin. Greselile mele nu ii saracesc pe romani, nici nu instraineaza activele statului. Nimeni nu sufera de foame, nici nu moare cu zile din cauza lui Daniel Ghita, ceea ce nu se poate spune despre PNL si USR care distrug Romania prin tot ceea ce fac”, a declarat Daniel Ghita pentru o publicatie de propaganda a PSD.

Pe de alta parte, Ghita nu a fost deloc emotionat cand, tot in Parlament fiind, l-a huiduit ca pe stadion pe premierul Florin Citu.

Sociologul Gelu Duminica afirma ca nu este deloc surprins de modul defectuos in care deputatul PSD se exprima in limba romana.

„Vad multa lume care face bascalie de discursul dlui Daniel Ghita, deputat in Parlamentul Romaniei. Pe mine, Dl Ghita nu m-a surprins deloc, nu de alta insa omul a aratat de atatea ori ca pentru domnia sa limba romana e mai grea decat carnea de porc (vezi pagina dumnealui de socializare – mostra comentariul de mai jos). Cum dl Ghita se declara ‘nationalist’ si ‘patriot’, inteleg argumentul si folosit de unii comentatori al discursului publicat ieri cum ca nu ar fi rau sa ia niste meditatii… Ceea ce ma intristeaza cu adevarat, este modul in care partidele politice aleg sa isi selecteze candidatii/reprezentantii.

Care o fi fost ‘castigul electoral’ generat de prezenta d-lui Ghita in Parlament? Cred ca asta e de fapt problema”, a scris Duminica pe Facebook.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRadu Ciornei, expert in microbiologie si imunologie: De la 20 de grade Celsius nu mai e nevoie de masca in aer liber!
Articolul următorPutem merge sa luam lumina? Raed Arafat a anuntat ce restrictii ne asteapta de Pasti!