Acasă Monden VIDEO – Scandal urias cu vedeta Vocii Romaniei: Tudor Chirila a plecat...

VIDEO – Scandal urias cu vedeta Vocii Romaniei: Tudor Chirila a plecat din emisiune acuzand ”glume de c***t”!

Scandal imens cu vedeta ProTV, Tudor Chirilă, în prim plan. Rockerul a ieşit pur şi simplu dintr-o emisiune după ce s-a contrat, în direct, cu moderatorii emisiunii. Totul s-a întâmplat la matinalul Digi FM. Prezentatorii emisiunii, Bogdan Miu şi Cătălin Striblea, l-au enervat pe Chirilă cu mai multe glume pe seama acestuia, conform adevarul.ro.

Producătoarea emisiunii, Beatrice, a prezentat o serie de glume de tip „roast“ pe seama vedetelor invitate. Încă de la început, Tudor Chirilă a fost întrebat dacă ţine la glume. „Ai câştigat de atât de multe ori «Vocea României» încât Marius Moga a cedat nervos şi s-a mutat la «Vocea României Junior», măcar acum e printre ai lui“, „Eşti un actor atât de bun încât rolul de artist de succes îţi iese foarte bine“, „Eşti atât de frumos încât perna ta îţi cântă: «Nu te vreau azi, nu te vreau azi»“, „Au trecut ani şi viaţa te-a schimbat, au trecut ani şi la «Vocea» eşti jurat, pe Brenciu l-ai zburat, de trei ori trofeul l-ai câştigat, dar freza ta e tot de… cenzurat“,„Ce-i spune lumea lui Tudor când se întâlneşte cu el la mare? Să ştii că nici Vama nu mai e ce a fost“, „De câţi Tudor Chirilă ai nevoie să schimbi un bec? De unul singur, Tudor Chirilă ţine becul, iar restul lumii se învârte în jurul lui“, la care matinalii s-au amuzat copios, însă nu şi Tudor Chirilă.

Una dintre glume, însă, a reuşit să-l enerveze pe artist deoarece făcea referire la viaţa lui persoanală: „Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu.“ La un moment dat, artistul n-a mai putut suporta şi i-a cerut prezentatoarei foaia de pe care citea glumele spunând:

„Dar nu vrei să îmi dai să le citesc eu că parcă tu mă adormi.“ N-a mai durat mult şi lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru matinalii de la Digi FM, care au fost umiliţi de către Tudor Chirilă.

„Am râs“, a spus cântăreţul ironic. „Mai ales la aia cu Andreea Raicu. Sincer, mi se pare de c***t faza asta cu fostele iubite şi amestecul loc în nişte glume care şi aşa sunt slăbuţe.“ Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de c***t. Bogdan Miu a încercat să se scuze, spunând că a încercat să o convingă pe Beatrice, înainte de emisiune, să nu zică gluma cu Andreea Raicu. „Las-o aşa de c***t cum a fost şi mergem mai departe“, a zis nervos Chirilă.

„M-am supărat pentru că eu, în general, lucrurile astea intime nu le transform în circ. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de c***t“, a continuat artistul. Matinalul a fost întrerupt din dorinţa lui Chirilă de a ieşi din emisie.

„Nu cred că asta vă interesează, sincer, cred că pe voi singurul lucru care vă interesează este să iasă puţin circ după emisiunea asta şi aţi reuşit. Eu a trebuit să stau 10 minute să ascult cum o leşinată citea glume şi trebuia să ne facem că râdem, dincolo de faptul ăsta, umorul vostru e slab. Tu ai vrea să fii Times New Roman, dar ăia chiar le au bune“.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO – Dovada superba de iubire: O catelusa si-a asteptat stapanul bolnav ore in sir la usa spitalului din Iasi!
Articolul următorAccident grav pe Autostrada Soarelui, in care sunt implicate doua TIR-uri! Trafic blocat de peste 6 ore!