Acasă Videoclipul zilei VIDEO – Si-a ascuns o camera de filmat în masca, sa copieze...

VIDEO – Si-a ascuns o camera de filmat în masca, sa copieze la examenul pentru permis auto!

71

Un bărbat din orașul Modena, Italia, a încercat să copieze la proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului auto, categoria B, cu ajutorul unei camere video de mici dimensiuni, ascunsă în masca de protecție.

Trucul a fost descoperit de un agent de la poliția rutieră din regiunea Friuli Venezia Giulia, care a participat la examen din postura de candidat fals, informează La Stampa.

Omul legii a observat că bărbatul respectiv era foarte nervos și avea un comportament ciudat. Pe lângă starea agitată, polițistul a observat că individul avea masca neobișnuit de umflată, că își punea constant mâinile în zona gurii și că avea o postură nefirească, aplecată, ca și cum ar fi încercat să ascundă ceva.

La finalul examenului, polițiștii i-au cerut candidatului să predea masca uzată, oferindu-i alta în schimb. Astfel, oamenii legii au descoperit felul în care bărbatul a încercat să fraudeze examenul de permis auto.

Răspunsurile îi erau oferite candidatului de la distanță, de către un alt bărbat, care îi trimitea mesaje pe telefonul pe care bărbatul îl avea în buzunar: o vibrație pentru răspunsurile corecte și două pentru cele greșite.

Acum, bărbatul care a încercat să fraudeze examenul este cercetat în stare de libertate pentru fraudă.

Sursa: La Stampa.it

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDupa ce a vaccinat mai mult de jumatate din populatie, Marea Britanie deschide barurile, magazinele și călătoriile internaționale
Articolul următorTraian Basescu își apara fiica, recent condamnata la 5 ani de puscarie: „N-a primit niciun ban”